За нас


Всеки ден НЕВЕРОЯТНИ отстъпки от 50 до 90% за най-доброто от местния бизнес: спа центрове, ресторанти, барове, концерти, бутици, магазини и още много други. От сладкарниците, студиата за йога и пилатес до най-добрите ресторанти и магазини в града, ние сме покрили целия град за теб!

За нас

Qki.bg е създаден от потребители за потребители. Нашите желания са да Ви предоставим най-актуалните и добри оферти във Вашия град.

Всеки ден НАЙ – ЯКИТЕ отстъпки от 50 до 90% за най-якото от местния бизнес: спа центрове, ресторанти, барове, концерти, бутици, магазини и още много други.

Ние съчетаваме удобството на онлайн пазаруването със силата на Интернет рекламата и неограничените възможности на социалните мрежи, за да осигурим най - яките оферти на нашите потребители, като същевременно популяризираме дейността и бизнеса на клиентите си.

Нашата мисия

Нашата мисия е да бъдем максимално ползотворни за всички, като покажем на своите потребители, че качествените продукти и услуги не са непременно скъпи, а на своите клиенти, че добрата реклама не винаги изисква усилия и средства.

Ние знаем, че добрата оферта е най-сигурния начин да бъдат удовлетворени желанията на клиентите, а доволните клиенти са най-добрата реклама за всеки бизнес.
Екипът на Qki.bg

Нашия екип е изграден изцяло от млади хора –  търговски представители, мениджъри, специалисти в създаването на Интернет страници, или просто потребители обединени от желанието и идята, да предоставим най-Яките оферти на българския пазар.

Нашата задача е да съчетаем удобството на онлайн пазаруването със силата на Интернет рекламата и неограничените възможности на социалните мрежи, като осигуряваме  най - яките оферти на нашите потребители и  същевременно популяризираме бизнеса на клиентите си. Ние избираме най- яките места в твоя град и ти предлагаме ежедневно неустоими оферти, като ти осигуряваме невероятни отстъпки  до 90% от реалната цена на продукта или услугата, която рекламираме.

Нашата цел е да бъдем максимално ползотворни за всички, като покажем на потребители, че качествените продукти и услуги не са непременно скъпи, а на рекламодателите -  че добрата реклама не винаги изисква да се влагат огромни усилия и средства.

Ние знаем, че яката оферта е най-сигурният начин да бъдат удовлетворени желанията на клиентите, а доволните клиенти са най-добрата реклама за всеки бизнес.

За връзка с нас посетете секцията Контакти