Начини за плащане


Чрез Еконт - За да платите чрез Еконт трябва да изпратите паричен превод на името на Критода Трейд ЕООД до офис на Еконт БЦ Сердика Гюешево като основание за плащане зададете номера на поръчката.


eBG.bg - eBG.bg е българска система за електронни разплащания. Чрез eBG.bg CheckOut, системата на eBG.bg предоставя възможност за бързо и лесно извършване на плащане, без да е необходима предварителна регистрация в платежната система. Плащанията се извършват с дебитни и кредитни банкови карти (Борика, Maestro, VISA, VISA Electron, MasterCard), издадени от български банки и приемани за разплащане през системата.

 

ePay - ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка.

 

Easypay - Плащанията в брой стават на каса на Easypay. Такива каси има над 1600 в цялата страна - в клоновете на Първа Инвестиционна Банка, ЦКБ, Д Банк, Куриерска фирма Еконт Експрес, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др. Списък с касите за плащане на Easypay

 

 Visa - Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron. Кредитните карти Visa поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системите ePay.bg и eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация. Дебитните карти Visa Electron поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез системата на eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.

 

MasterCard - MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro. Кредитните карти MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системата на eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.

 Плащанe чрез банков превод
1. Направете заявка за ваучер и ще получите код на поръчката и допълнителни инструкции как да направите превода
2. Можете да направите превода от всяка българска банка по съответната банкова сметка, която ще плучите при поръчката. Когато нареждате превода, задължително посочете кода от Стъпка 1 като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно.
3. Ще получите своя ваучер веднага щом превода бъде приет и се отчете от нашата система. При междубанков превод е възможно забавяне до 1 работен ден. Ще намерите ваучера  си в менюто "Моите ваучери" и на e-mail адреса от който сте се регистрирали.

 

Плащане чрез банкомат с B-pay меню - Плащания към qki.bg можете да направите и чрез банкомат. Тази услуга се поддържат от банкомати на ЦКБ, Булбанк, Райфайзенбанк, Алианц Банк, Про Кредит Банг, СИБанк, SG Експресбанк и други, които имат активно B-pay меню.
1. Направете заявка за ваучер.
2. След избиране на желана оферта натиснете бутона Купи сега или Направи подарък. След това трябва да потвърдите Вашата поръчка и да натиснете бутона "Easypay". ще получите 10 цифрен код. Запишете кода.
3. Отидете до банкомат с B-Pay меню. Списък с банкомати, имащи b-pay меню
4. Поставете Вашата карта и от менюто на банкомата, изберете B-Pay. Банкомата ще Ви поиска код на търговеца. Въведете 60000. След това въведете 10 цифрения код и извършете плащането.

 

Чрез Transcard - разсрочено плащане

Плащанията през Транскарт са прекратени.