Какво е Qki.bg - въпроси и отговори?


 

Qki.bg  е интернет платформа, която цели всеки ден да Ви предложи неустоими оферти на невероятно ниски цени. Няма нищо по хубаво от това да пестим пари и в същото да получаваме прекрасни покупки за тяхната малка равностойност. Благодарение на нас и на яката работа на нашия екип Вие ще получите екслузивни отстъпки от 50 до 90 %, като в същото време търговските ни партньори гарантират, че стоката и/или услугата, която получавата ще бъде с обичайното си добро качество.

Офертите, които ще откриете на страницата на Qki.bg, са изключително разнообразни и включват предложения студиа за красота, ресторанти, клубове, зали за спорт,  екстремни занимания,търговски обекти, обекти за отдих и забавление. Ако не откриете Вашия любим обект или мястото, където желаете да бъдете, но не можете да си го позволите на нормални цени, предложете ни го, а ние ще се постараем да Ви предложим най-добрата оферта за него. Много яко J

Толкова яки отстъпки, нима е възможно?

О, да възможно е! А отстъпките са напълно реални! Високите отстъпки са възможни благодарение на мащаба на пазаруване или така нареченото групово пазаруване. Неочакваните промоции на предлаганите стоки и/или услуги кара множество клиенти да извършат покупки, което дава възможност на търговците, които осигуряват офертата да ни предоставят невероятните отстъпки.

Аз мога ли да рекламирам в Qki.bg?

За нас е важна Всяка оферта, ние искаме да дадем на всички потребители на сайта супер яки и разнообразни предложения. Ние ценим всяка оферта, винаги когато ни бъде отправена оферта нашите консултанти ще се свържат с Вас за да обсъдите предложението, което можете да направите предложения. Изпратете Вашите Яки оферти в секцията Рекламирайте при нас

Кога ще има яки оферти и в нашия малък град?
Ние работим яко и освен в големите градове очаквайте скоро да навлезем и в по-малките. Приемаме оферти и предложение на оферирани обекти за всички градове в страната. Ние няма да подминем дори най-малките. За да не пропуснете появата на първите оферти в Qki.bg  във Вашия град регистрирайте се и при наличие на оферта в града Ви, ние ще ви информираме с e-mail.

Какво да направя ,за да не изпусна някоя яка оферта?

Най- сигурния начин да получавате информация за яките оферти, които се публикуват на нашия сайт е като се абонирате да получавате информация спрямо вашите интереси и за избрани от Вас градове.

Как да се възползвам от яките отстъпки, които предлагате?

Когато видите оферта, която Ви харесва просто натиснете бутона „Купи сега” или „Направи подарък” в зависимост от това дали желаете да закупите предложената оферта за себе си или за подарък. В случай, че конкретната оферта предлага повече от една ценова опция, изберете ценовия пакет, който желаете да закупите.

Ако закупувате ваучера за подарък той ще излезне в добре оформен подаръчен вариант, като на него ще бъдат изброени само стоките и/или услугите, които подарявате, обекта в който се предлага,валидността му, както и друга необходима информация за неговото използване, но няма да бъде отбелязана покупната цената, за да бъде подаръка Ви истински.

За да закупите оферта от Qki.bg трябва да имате потребителски акаунд. Ако вече сте от секцията Вход в горния десен ъгъл на страницата, за да осъществите покупката си. В случай, че все още нямате акаунт в Qki.bg попълнете полетата в лявата колона, където е отбелязано „Не, нямам акаунт”. Системата автоматично ще Ви създаде такъв и ще можете да продължите незабавно към поръчката.

На страницата, на която правите поръчката, след като попълните данните, изберете най-удобния за Вас метод на плащане. Повече за методите на плащане ще намерите в секцията Плащане

Запознайте се с Условията за ползване и с договора, който сключвате с търговеца предлагащ офертата и натиснете бутона „Продължи”. Ще бъдете отведени в страницата за плащане на избраният от Вас метод на плащане.

Закупих яката оферта, а сега какво да направя?

Когато заплатите офертата, във Вашия профил ще се появи ваучер. В него ще намерите координати на фирмата , която я предлага, карта на мястото където се намира тя, срока в който е валидна офертата и уникален номер и код на ваучера. За да получите съответната стока и/или услуга от офертата е нужно само да разпечатайте ваучера или просто да запишете кода и номера му и да го представете във фирмата предлагаща съответната оферта. Не е задължително да разпечатвате ваучера освен в случаите, в които това изрично е подчертано като условие на офертата. За да получите обявеното в офертата е нужно само и единствено да разполагате с номера и уникалния код на ваучера.

Кога мога да използвам ваучера, която съм закупил?

Във всяка една оферта са посочени конкретните условия, едно от които е срока в който е валиден ваучера. Моля, спазвайте посочените срокове защото търговеца е длъжен да Ви обслужи на посочената промоционална цена само в указания период от време.

Какво представляват ваучерите?

Ваучерът е електронен документ, който потребителите получават в профила си, след като направят покупка чрез сайта на Qki.bg. Разпечатването му е препоръчително, но не задължително. Ако не разполагате с печатащо устройство може да запишете номера на ваучера и неговият уникален код, който да предадете на търговеца, когато решите да го използвате.

Валидация на ваучери издадени от Qki.bg

Валидирането e проверката, която прави  съответния търговец в страницата на Qki.bg, като се уверява, че издаденият ваучер е закупен от нашият сайт и е валиден в момента.
Важно: Не прибягвайте сами към валидиране на ваучера си, защото така ще блокирате и загубите стойността, която сте заплатили за него. Тази валидация се извършва от предоставилия търговец офертата, в момента на използване на ваучера.

Задължително ли е да бъде разпечатан ваучера?

Не, не е задължително в повечето случай, освен акот това не е изрично задано в офертата. Въпреки това ако имате възможност Qki.bg Ви препоръчва да разпечатате ваучера и да отидете с него до обекта на търговеца. В случай, че нямате принтер, запишете някъде номера и секретния код на ваучера. След като ги представите при търговеца, там ще валидират ваучера и ще Ви обслужат. Ако в офертата е записано, че е задължително приносителя да носи хартиения носител на ваучера със себе си, моля спазете това условие на търговеца. Легитимацията с документ за самоличност не е задължителна при използването на ваучера и в такъв слуучай ако сте предоставили номера на ваучера си и секретния код на трето лице, нито Qki.bg, нито търговеца предоставил офертата не могат да поемат отговорност за неправомерно използване на ваучера Ви от трети лица.

Мога ли да направя подарък като закупя ваучер?

Разбира се!!! А ние ще го оформим супер яко в подаръчен вид. На ваучера ще е записана цялата необходима информация, но като всеки изискан подарък на ваучерите, които са предназначени за човек различен от Вас няма да излиза цената за която е закупен той. Яки подаръци на яки цени за любимите Ви хора.

Кога мога да използвам ваучера си?

В условията на ваучера е посочена и неговата валидност. Моля, спазвайте срока на валидност на ваучера. Задължително позвънете предварително за да се уговорите с търговеца за удобен и за двете страни ден и час, в който да се възползвате от своя ваучер.

Губя ли парите си ако не използва ваучера в посочения срок на офертата?

Разбира се,че не! След изтичане на срока, не можете да се възползвате от отстъпката посочена във офертата.
В срок до 45 (четиридесет и пет) дни след изтичането на ваучера можете да получите посоченото в офертата, ако доставчика все още има наличности, като обаче заплащате реалната стойност(без отстъпката в офертата) и доплащате разликата в цената.
В  срок до 45 (четиридесет и пет)дни след изтичането на ваучера според възможностите, които може да предостави търговецът можете да получите друг продукт или услуга , чиято реална стойност е равна на стойността на ваучера Ви. Ако стойността на услугата е по-малка от стойността на ваучера не се връща ресто.

 

Как да заплатя, след като закупя Яка оферта?

Изберете желания от Вас метод на плащане. Ще бъдете прехвърлени към системата за плащане, която сте избрали.

Можете да избирате между следните варианти

eBG.bg - eBG.bg е българска система за електронни разплащания. Чрез eBG.bg CheckOut, системата на eBG.bg предоставя възможност за бързо и лесно извършване на плащане, без да е необходима предварителна регистрация в платежната система. Плащанията се извършват с дебитни и кредитни банкови карти (Борика, Maestro, VISA, VISA Electron, MasterCard), издадени от български банки и приемани за разплащане през системата.

 

 

 

 

 

ePay - ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка.

 

 

 

Easypay - Плащанията в брой стават на каса на Easypay. Такива каси има над 1600 в цялата страна - в клоновете на Първа Инвестиционна Банка, ЦКБ, Д Банк, Куриерска фирма Еконт Експрес, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др. Списък с касите за плащане на Easypay

 

 

 

Visa - Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron. Кредитните карти Visa поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системите ePay.bg и eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация. Дебитните карти Visa Electron поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез системите ePay.bg и eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.

 

MasterCard - MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro. Кредитните карти MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системите ePay.bg и eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.

 

Плащанe чрез банков превод
1. Направете заявка за ваучер и ще получите код на поръчката и допълнителни инструкции как да направите превода
2. Можете да направите превода от всяка българска банка по съответната банкова сметка, която ще плучите при поръчката. Когато нареждате превода, задължително посочете кода от Стъпка 1 като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно.
3. Ще получите своя ваучер веднага щом превода бъде приет и се отчете от нашата система. При междубанков превод е възможно забавяне до 1 работен ден. Ще намерите ваучера  си в менюто "Моите ваучери" и на e-mail адреса от който сте се регистрирали.

 

Плащане чрез банкомат с B-pay меню - Плащания към qki.bg можете да направите и чрез банкомат. Тази услуга се поддържат от банкомати на ЦКБ, Булбанк, Райфайзенбанк, Алианц Банк, Про Кредит Банг, СИБанк, SG Експресбанк и други, които имат активно B-pay меню.
1. Направете заявка за ваучер.
2. След избиране на желана оферта натиснете бутона Купи сега или Направи подарък. След това трябва да потвърдите Вашата поръчка и да натиснете бутона "Easypay". ще получите 10 цифрен код. Запишете кода.
3. Отидете до банкомат с B-Pay меню. Списък с банкомати, имащи b-pay меню
4. Поставете Вашата карта и от менюто на банкомата, изберете B-Pay. Банкомата ще Ви поиска код на търговеца. Въведете 60000. След това въведете 10 цифрения код и извършете плащането.

: