Четири тренировки по Пилатес при Криси с включена сауна и парна баня само за 13,95 лв вместо 28 лв .

-50%
цена: 13,95лв. реална цена: 28,00лв.
47 купени ваучера
остават: -69107 Часа 0 Минути 43 Секунди

4 Тренировки по Пилатес при уважаван инструктор с дългогодишен опит само сега за 13,95 лв с 50 % отстъпка!

 

Искате да изглеждате и да се чувствате добре? Искате съвършенно тяло, изправена стойка и разбира се перфектна релаксация? Възползвайте се само сега от нашата специална оферта за 4 тренировки по Пилатес при Криси.

 Методът Пилатес представлява около 500 сравнително лесни и лишени от резки движения упражнения. Преимуществата са, че не натоварват само определен мускул, а група от тях, често в необикновена комбинация. Всяко упражнение има нива на трудност – за начинаещи, за средно и напреднали. В зависимост от формата си всеки може сам да избере интензивността на движенията. Тъй като тренировките изискват пълна концентрация, позволяват да усетите “реакцията” на всеки един мускул. Много е важно упражненията да се изпълняват правилно.   Добре е да практикувате два – три пъти седмично, за да се получи бърз ефект от упражненията. Програмата е практична както за жени, така и за мъже. Системата е достъпна за всички, като упражненията се съобразяват с физическото състояние и форма на отделния човек. Важно е да се тренира с желание и постоянство, за да може да има видим резултат.

Какво Ви е необходимо за тренировка? Удобно облекло по Ваша преценка, а от маратонки нямате нужда, защото те пречат на изпълнението на упражненията. Друго необходимо – просто усмивка и добро настроение.

 Криси се занимава с пилатес от 2003 г и нейния професионализъм и лъчезарно излъчване кара много хора с нетърпение да очакват следващата тренировка по Пилатес. Това е едно от малкото места, на които може да се насладите на истински Пилатес с релаксираща музика, свещи и много усмивки. Криси има опит с хора с травми, бременни и скоро родили. Успешно с Пилатес много от спортуващите са се преборили с редица заболявания. Спортът е здраве, но когато е правилно подбран и практикуван, когаот се ръководи от професионалист! Бъдете здрави, красиви и усмихнати!

 Пилатесът Ви дава много ползи :

Изправяне на стойката

•Оформяне на тялото

•Подобряване на гъвкавостта

•Бистър ум

•Мускулен тонус

•Спомага за добра поза

•Повече жизненост

•Извайва стройна фигура

•Намалява и контролира стреса

•Прави движенията ни красиви и грациозни

•Постепенно изчезват болките в гърба и кръста

•Оказва благоприятно влияние върху психиката и самочувствието

 Погрижете се за своята фигура, здраве и добро самочувствие сега!!! А след всяка следваща тренировка ще посрещате дни с все по-широка усмивка! Нима има по –прекрасно от това?

 Личният сайт на инструкторката можете да разгледате тук

http://www.krisi-pilates-studio.hit.bg

Условия на офертата:


Всеки може да закупи 5 ваучера за себе си и неограничено количество ваучери за своите приятели.

Ваучерите са валидни до 28.02.2012 г.

Ваучерът включва

4 тренировки по пилатес, сауна и парна баня.

Необходима е предварителна резервация на телефон 0887512267 Криси

Тренировките се провеждат Вторник от 19-20 ч, Четвъртък от 19-20 ч, Неделя от 19-20 ч. Опция за тренировки в други часове при събрана група и срещу предварителна уговорка.

Настоящата промоционална оферта в периода на промоцията  можете да закупите единствено  от Qki.bg

 

Информация за търговеца:


 Dynamic Sport Place

ж.к. Стрелбище,

ул. Траянова врата бл. №16

тел: 02/ 869 19 10

GSM: 0882 41 50 14

fitnessdynamic@abv.bg

 

Dynamic Sport Place е място със стил, съчетаващо в себе си фитнес и кардио-зали, оборудвани с уреди на лидера TechnoGym; зала за групови занимания, в която се провеждат часове по аеробика, бокс, народни танци, тае-бо, тае-куон-до, пилатес, йога и др.; вертикален солариум Mega Sun, финландска сауна, парна баня, протеинов бар, кафе, удобен паркинг!

Коментари:ЯкиБГ
Здравейте, Достигнат е максималния брой. Очаквайте скоро оферта при същата инструкторка


ynaydenova
Искам да купя, но не ми излиза бутона "Купи", актуална ли е офертата?


Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: