Спечелете професионална фотосесия,изготвяне на стайлинг и професионален грим!Заявете желание за участие в нашата томбола,чрез покупка на ваучер на стойност 0 лв! Томболата Важи само за ВАРНА!

 

 Вашият любим сайт продължава да раздава награди! А за Вас остава само да ги печелите!

Днес на 28.12.2011 г беше изтеглен имейл chakarova.ina@...... ЧЕСТИТО  на поредния печеливш от нашите награди! Пожелаваме Ви много здраве и щастие през настъпващата година! Наградате е осигурена от SILVdesign. Печелившия е уведомен с имейл и трябва да отговори в рамките на 5 работни дни на съобщението ни за да получи надлежно издаден ваучери и да се наслади от неверотната си награда. Чесито! Очаквайте още много награди от Яки.бг.

Разгледайте една фотосесия на партньора http://www.facebook.com/media/set/?set=a.151152834990587.25811.100002876156714&type=3


Професионална фотосесия,изготвяне на стайлинг и професионален грим!!!И всичко това на цена от 0 лв?!!Това е подарък за един от Вас,който си закупи ваучер на стойност 0 лв.

Заснемане за професионална фотосесия от фотограф Силвана Янева,изготване на стайлниг и грим от професионален стилист-. гримьор Силвия Михайлова.Сесията включва 60 кадъра,10 от които Ви се предоставят в обработен вариант в красив албум.

Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! Първото изискване е да живеете или да отидете да си получите подаръка във Варна! Офертата важи само за Варна!!!! С натискане на бутон "купи" заявявате ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг.

 

Единственото изискване за участие е да сте от гр. Варна, да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук (бутона горе в дясно на сайта до панела за вход) и вече участвате!

МОЛЯ, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ НИКАКВИ СУМИ ПО ТАЗИ ОФЕРТА. ТОВА СЪЗДАВА ЕДИНСТВЕНО НЕУДОБСТВО ЗА ОПЕРАТОРИТЕ ПОРАДИ НЕОБХОДИМОСТТА ТЕ ДА ВИ БЪДАТ ВРЪЩАНИ И АВТОМАТИЧНО ВИ ДИСКВАЛИФИЦИРА.

 ТОВА НЕ Е ПРОДУКТ, КОЙТО ПОДЛЕЖИ НА ЗАКУПУВАНЕ!!!!!!

Настоящата игра изисква единствено заявяване на ваучер на стойност 0лв   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

 

Всички награди на сайта се теглят от автоматизирана система.

 В края на м.Декември ние ще изтеглим един от Вас, който ще спечели тази прекрасна награда! С покупка на ваучер за 0 лв не купувате награтата, а единствено и само декларирате своето желание за участието си в играта, както и съгласието си, че ако спечелите награта Яки.бг има право да обяви Вашето име.

 Настоящата оферта не е заявка за покупка а единствено заявка за участие в нашата томбола.

 

 

Условия на офертата:


Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! С заявяване на ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг. НЕ ЗАПЛАЩАЙТЕ ВАУЧЕРА!

 ОФЕРТАТА ВАЖИ САМО ЗА ГР.ВАРНА

Единственото изискване за участие е да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук  (бутона горе в дясно на сайта до панела за вход) и вече участвате!

Наградате ще бъде дадена само на един участник изтеглена чрез автоматизирана система.

Настоящата игра изисква единствено заявяването на ваучер на стойност 0лв   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

 

Всички награди на сайта се теглят от автоматизирана система.

Този ваучер НЕ подлежи на плащане!! Моля при начин на плащане изберете банков превод БЕЗ ДА ПРАВИТЕ ПРЕВОД ПО СМЕТКАТА. МОЛЯ, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ СРЕДСТВА!!!

В играта имат право участват само лица над 14 години. За лица под 18 г наградата се получава от законен представител.

Критода Трейд ЕООД е регистриран потребител на лични данни и в тази връзка извършва всичко необходимо за коректното съхранение на доброволно предоставените от Вас лични данни!

 

С заявяване на ваучер за 0 лв и съгласието си да участвате в играта Вие декларирате съгласие, че Яки.бг има право да обработва Вашите данни  и ако Вие спечелите наградата да обяви Вашето име.

НАГРАДАТА НЕ СЕ ЗАМЕНЯ С ЛЕВОВАТА Й РАВНОСТОЙНОСТ.

В играта нямат право да вземат участие служители на Критода Трейд ЕООД, както и членовете на тяхното семейство.

Достатъчно е да се регистрирате само веднъж.

Информация за търговеца:


Силвия Михайлова

Силвана Янева

Facebook/silvdesign

 

Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: