Спечелете Лаптоп DELL Inspiron N5110. Заявете желание да участвате в нашата томбола чрез покупка на ваучер на стойност 0 лв.

-100%
цена: 0,00лв. реална цена: 1.200,00лв.
108871 купени ваучера
остават: -70816 Часа 15 Минути 43 Секунди

Мечтали ли сте за награда? Ние от Яки.бг се грижим не само ежедневно да получавате прекрасни стоки и услуги на невероятно яки цени, но от днес до Коледа ще Ви дадем възможност да спечелите страхотен подарък за най-хубавите празници.

 Време за празници Време за късметлии!!!!!Днес 28.12.2011 г. беше изтеглена нашата голяма награда! Лаптоп DELL Inspiron N5110 изтегления имейл е sianastaevska@........ ЧЕСТИТО!!!Някой ще сърфира на чисто нов Лаптоп през новата 2012. Сега остава печелившия да потърси своята награда, като отговори на изпратения от нас имейл. Пожелаваме на всички щастливи празници и много успешна Нова 2012 г. Очаквайте тегленето и на другите големи награди на сайта Яки.бг до края на годината.  Вашият най-як сайт раздава най-яките награди с пожелание за много щастие и късмет на всички през новата година. Очакваме късметлийката да се свърже с нас!!!!

Освен че ежедневно получавате най-яките оферти за да бъде по-приятно Вашето посещение на нашия сайт ние ежемесечно раздаваме награди. Всеки месец петима от Вас получават подарък от нашите партньори. На 15 Декември 2011 ще изтеглим почивка за двама, но това не е Всичко! Този Лаптом Ви очаква на 28 Декември 2011 един от заявите желание да участват в играта ще спечели чудесен Лаптоп от най-ново поколение. И ако това не е яка награда!

 

Искате подарък? Ами вземети си го!


Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! С натискане на бутон "купи" заявявате ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг.

 

Единственото изискване за участие е да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук (бутона горе в дясно на сайта до панела за вход) и вече участвате!

МОЛЯ, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ НИКАКВИ СУМИ ПО ТАЗИ ОФЕРТА. ТОВА СЪЗДАВА ЕДИНСТВЕНО НЕУДОБСТВО ЗА ОПЕРАТОРИТЕ ПОРАДИ НЕОБХОДИМОСТТА ТЕ ДА ВИ БЪДАТ ВРЪЩАНИ И АВТОМАТИЧНО ВИ ДИСКВАЛИФИЦИРА.

 ТОВА НЕ Е ПРОДУКТ, КОЙТО ПОДЛЕЖИ НА ЗАКУПУВАНЕ!!!!!!

Настоящата игра изисква единствено заявяване на ваучер на стойност 0лв   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

 

Всички награди на сайта се теглят от автоматизирана система.

 

Тъй като предишния късметлия не потърси своята награда Днес 23.12.2011 беше изтеглен нов и това е ivannayd@...... наградата Почивка в Палат - Романтичен уикенд за двама в луксозен апартамент в Pallatium hotel. Печелившия имейл е уведомен със съобщение! Наградата е осигурена от Палатиум Хотел Свищов и Яки.бг. Честито!!!

 

Моля, късметлията да се свърже с нас за да си получи наградата, като отговори на изпратения му имейл!


 В края на м.Декември ние ще изтеглим един от Вас, който ще спечели тази прекрасна награда! С покупка на ваучер за 0 лв не купувате награтата, а единствено и само декларирате своето желание за участието си в играта, както и съгласието си, че ако спечелите награта Яки.бг има право да обяви Вашето име.


 Настоящата оферта не е заявка за покупка а единствено заявка за участие в нашата томбола.

 

Лаптоп DELL Inspiron N5110
Процесор Intel Core i3-2310M 2.1GHz, 3MB L3 Cache (Sandy Bridge)
Памет 4GB DDR3 1333MHz
Хард диск 640GB SATA 5400rpm  
Екран 15.6" инча (39,62см) HD (1366х768) WLED лъскав
Видео карта NVIDIA GeForce GT 525M 1GB DDR3   
Оптично устройство DVD записващо
Безжична карта Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 
Мрежова карта Ethernet Lan 10/100
Аудио 2бр. вградени колонки HD Stereo SRS
Портове 2бр. USB3.0; порт 1бр. USB2.0/eSATA
Вградени устройства : Уеб камера 1.0 Мега пиксела HD, Микрофон, Четец карти 8-в-1
Портове аудио жак за слушалки, жак за микрофон
Портове видео - HDMI v1.4, VGA
Операционна система Free DOS
Детайли - клавиатура с цифров пад (NUMPAD); тъчпад
Батерия 6-клетъчна литиево йонна
Тегло 2.7кг. 
Цвят (дизайн) Diamond Black Switch by Desugn Studio Cover  (черен сменяем капак)
Гаранция 3 години международна гаранция (оторизирани сервизи) (1 година гаранция за батерия)  

Пакета включва:

* 1 x DELL Inspiron N5110
* 1 x Зарядно
* 1 x Ръководство за употреба


НАГРАДАТА НЕ СЕ ЗАМЕНЯ С ЛЕВОВАТА РАВНОСТОЙНОСТ!

Условия на офертата:


Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! С заявяване на ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг. 

 

Единственото изискване за участие е да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук  (бутона горе в дясно на сайта до панела за вход) и вече участвате!

Наградате ще бъде дадена само на един участник изтеглена чрез автоматизирана система.

Настоящата игра изисква единствено заявяването на ваучер на стойност 0лв   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

 

Всички награди на сайта се теглят от автоматизирана система.

Този ваучер НЕ подлежи на плащане!! Моля, при начин на плащане изберете банков превод. Моля, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПАРИ И НЕ ПЛАЩАЙТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ТАЗИ ОФЕРТА!Нямате ангажимент да превеждате пари по настоящата оферта!

В играта имат право участват само лица над 14 години. За лица под 18 г наградата се получава от законен представител.

Критода Трейд ЕООД е регистриран потребител на лични данни и в тази връзка извършва всичко необходимо за коректното съхранение на доброволно предоставените от Вас лични данни!


С заявяване на ваучер за 0 лв и съгласието си да участвате в играта Вие декларирате съгласие, че Яки.бг има право да обработва Вашите данни  и ако Вие спечелите наградата да обяви Вашето име.

НАГРАДАТА НЕ СЕ ЗАМЕНЯ С ЛЕВОВАТА Й РАВНОСТОЙНОСТ.

В играта нямат право да вземат участие служители на Критода Трейд ЕООД, както и членовете на тяхното семейство.

Достатъчно е да се регистрирате само веднъж. Администраторите имат право да дисквалифицира всеки регистрираш покупки тип "Спам" - много покупки с 1 или повече бройки! Моля, не го правете!

 

Тъй като предишния късметлия не потърси своята награда Днес 23.12.2011 беше изтеглен нов и това е ivannayd@...... наградата Почивка в Палат - Романтичен уикенд за двама в луксозен апартамент в Pallatium hotel. Печелившия имейл е уведомен със съобщение! Наградата е осигурена от Палатиум Хотел Свищов и Яки.бг. Честито!!!

 

Моля, късметлията да се свърже с нас за да си получи наградата, като отговори на изпратения му имейл!


 

Информация за търговеца:


Яки.бг

Най- якия сайт за колективно пазаруване, за Вас най-яките потребители!

Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: