Досадното паркиране?!?Вече не! Парктроник с четири датчика+монтаж само за 59,99 лв вместо 120 лв. Сервиз Крит

-50%
цена: 59,00лв. реална цена: 120,00лв.
2 купени ваучера
остават: 176 Часа 17 Минути 46 Секунди

Парктроник + монтаж само сега за 59,99лв намален с 50 % от 120 лв. Пожелахте отново и ние Ви предтовяме най-яката оферта в страната! Оферта със златно отличие. Стотици доволни клиенти!

Искало ли Ви е се да имате очи и на гърба си ? С тази система ще забравите всякакви притеснения при паркиране на заден ход. Излъчвателят на сензора изпраща ултразвуков сигнал, който се отразява от препятствието и се връща към сензора. Процесорът мигновено изчислява разстоянието до препятствието според времето, необходимо за връщане на отразения сигнал и го показва на цветния дисплей на системата, заедно с посоката, в която се намира опасното препятствие. Система, която Ви предлагаме разграничава 3 зони на разстояние около автомобила, в които би могло да има препятствие, като издава и предупредителни звукови сигнали. Детекторните сензори имат пълен обхват на наблюдение, без „мъртва зона” и „виждат” всички препятствия и точното разстояние, което остава до тях, независимо дали е денем или нощем, дали вали дъжд или сняг, или има гъста мъгла. Някои от най-новите модели автомобили вече се продават с подобни вградени системи. Ако Вашия автомобил няма система за паркиране ние ще Ви я осигурим на невероятната цена от 59.99лв само сега. Офертата Важи за автосервиз Крит гр. София.

Парктроника се монтира на задна броня! За монтаж на предна броня се доплаща 20 лв на място в сервиза.

Офертата Важи за автомобили до 2005 г. За автомобили след 2005 г на място се доплаща 20 лв.

Възможен избор между бял, червен, черен, графит и сив цвят!

Сервизът дава 12 месеца гаранция на монтирани от него продукти.

Вие и техника избирате най-удобното място за разположение на дисплея на парктроника за Вас. Обикновенно това е над огледалото или над таблото, но ако Вие сметнете, че за Вас има по-удобно място стига да е технически възможно да се монтира там няма проблеми да се избере то.

След монтажа парктроника изглежда като заводски! Още ли чакате?

 

Условия на офертата:


Всеки може да закупи неограничено количество ваучери за себе си или за подарък.

Ваучерът важи от момента на неговото закупуване до 22.09.2019 г.

Ваучерът включва парктроник с 4 сензора, дисплей и звукова сигнализация + монтаж за гр. София на адреса на сервиза за 59,99 лв вместо 120 лв 

Офертата важи за автомобили до 2005 г, За автомобили след 2005 г на място се доплащат 20 лева

Парктроникът се монтира на задна броня. Стандартно дисплея се монтира над огледалото или на таблото. При желание дисплея може да се монтира на друго място, но ако това усложнява значително монтажа се доплаща на място. Офертата не включва монтаж на парктроник на метална броня.

За монтаж на предна броня се доплаща 20 лв на място в сервиза.

Възможен избор между бял, червен, черен, графит и сив цвят!

Ако Вашият автомобил е с различен цвят от посочените и желаете парктроника да бъде с цвета на броните датчиците могат да се боядисат и това се заплаща допълнително 20 лв на място.

Ако желаете да се монтира парктроник на предна и задна броня е необходимо да закупите 2 бр. ваучери. На предна броня се монтира само звуков парктроник и се управлява с копче.

Предварително обаждане поне 2 дена преди записване на час на телефон 0885341747. При неявяване без предупреждение на записания час ваучера се смята за използван.

Настоящата оферта може да се закупи на обявената цена в периода на промоцията единствено и само от сайта www.Qki.bg

Информация за търговеца:


Сервиз КРИТ

Критода Трейд  ЕООД

Адрес СОФИЯ

Телефон 0885341747, 0882345 201

София, Триъгълника, ул. Чепеларе 19

Работно време: неопределено, само с предварително обаждане

https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7-%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%82/1553633378246151


Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: