ЗОВ за помощ! Да помогнем на Вяра да пребори болеста!

-100%
цена: 5,00лв. реална цена: 5,00лв.
135 купени ваучера
остават: -5745 Часа 54 Минути 27 Секунди

Вяра е прекрасно 5 годишно дете!
Всичко започна със силни болки в корема и температура. На 17.08.2018 г. ни приеха по спешност в Пирогов и на 21.08.2018 г. ни съобщиха:
"Детето ви е много болно. Има злокачествен невробластом на надбъбречната жлеза на десния бъбрек. За съжаление образуванието е доста голямо и на неудобно място и не можем да го оперираме."
Звездичките в очите на Вяра ги няма, тя не се усмихва и е много уморена, уплашена, промени се.
За операция в Турция са необходими 85 000 Евро!
Средствата за операция, лечение и химиотерапия са непосилни за нашето семейство. За това със цялото си сърце и душа моля за вашата помощ.
Мечтаем само за здравето и усмивката на Вяра!
Силно вярваме,че ще ни подадете ръка и детето ни ще се излекува!
Всяка помощ е от изключително значение- всеки дарен лев, всяко споделяне с приятели.

 Ние можем да помогнем, можем заедно. Яки. БГ застава зад тази кампания и Ви моли и Вие да го направите. Яки.БГ ще прехвърли 100 % от събраната сума по сметката на малката Вяра и ще направи допълнително дарение, Това е ФБ страницата, където ще намерите допълнителна информация https://www.facebook.com/groups/2273922656228037Можеш да закупиш ваучер или да направиш директно дарение. Натисни и преведи:

Описание Сума
Дарение за Вяра BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Чрез този бутон можете да направите дарение чрез заплащане в брой на каса на Изипей, чрез профил на ЕPAY от микросметка или с карта. Вашето левче ще отиде по предназначение, 100 % всички такси и комисионни, които ни се отдържат ще бъдат за сметка на Яки.бг и това слънчево дете ще получи цялата дарена сума. Важно ако след бутона се прехвърлите към плащане на каса на Изипей може да Ви бъде събрана такса. За да платите на каса на Изипей и таксата да не бъде събрана заявете ваучер.

 

Можете да закупите ваучер чрез системата на EPAY като цялата събрана сума ще се преведе директно по сметката на малкия сладур, като ние ще добавим към нея. 

Можете да правите превод и директно по сметката на слънчицето.

Ето начините за директно дарение към Вяра:

БАНКА: ЦКБ АД Клон Възраждане гр. София BIC: CECBBGSF, IBAN: BG64 CECB 9790 40H8 2013 00 Титуляр на сметката е Вяра Любенова Юсева


Снимки: Фейсбук

Натрупаните суми по настоящата оферта след това се прехвърлят по дарителската сметка на Вяра Юсева, като се представя подробно извлечение за постъпилите дарения. Събраните такси и комисионни при извършването на плащанията се възстановяват от Яки.БГ за да може Вяра Юсева да получи пълната сума от Вашите дарения.

За настоящата оферта НЕ важи опцията плащане с наложен платеж. Можете да използвате бутона даден в офертата за лесен превод без регистрация в сайта, можете да заявите ваучер с плащане в Брой и да заплатите на каса на Изипей, можете да заявите плащане на банкомат с Bpay меню, или да платите чрез КИН в системата на EPAY, можете да използвате и плащане с карти. 

Всеки даритетел е важен. Всяко дарение има значение!

Яки.бг не отдържа и не задържа никаква част от Вашите дарение, ние дори възстановяваме взетите от институциите такси като комионни по плащанията и транзакциите. 100% от постъпилата сума ще бъде преведена на детето. 

Всички заедно ще успеем да спасим малкото ангелче!


Условия на офертата:


 

Офертата за набиране на средства е предназначена  за подпомагане  на малката Вяра

Кампанията ще продължи до 30.01.2019 г, като може да бъде удължена от организатора по всяко време.

Ако решите да направите различно от финансово дарение също можете да го направите, като промените сумата в бутона с по-голяма или закупите повече от един ваучер. Ако купавете повече ваучери натиснете бутона опресни.

100 % от дарените средства ще бъдат преведени с воля на дарение за подпомагане Вяра.

Натрупаната сума от даренията ще бъде  публикувана както при нас така и на тяхната страница.

В края на кампанията пълен списък и разпечатка от постъпилите дарения ще бъде предоставена на администраторите и родителите на Вяра.

Можете да дарите произволна сума над 5 лв определена от Вас. Няма ограничение за максималната дарена сума тя зависи от Вашето желание! Маркирахме сума 5 лв за да можем по-бързо да съберем паричките. Ако искате да преведете повече пари въведете по голяма сума и натиснете бутона Дари на Вяра. Ако искате да закупите ваучери и искате те да бъдат за по-голяма сума изберете нужния брой ваучери и натиснете бутона "Опресни"

Яки.бг преговаря с финансовите институции, които събират плащания за нас също да дарят суми по кампанията.

 

Яки.бг няма да задържи никакъв процент от събраните суми за себе си, напровтив ще направи свое лично дарение.

След заплащане потвърдение ще получите в профила си.

Дарените суми НЕ могат да бъдат отменяни. Сумите не се връщат и възстановяват. 

Всички натрупани дарения ще бъдат публикувани в бюлетина ни във фейсбук страницата на Яки.бг, както и на страницата 

https://www.facebook.com/groups/2273922656228037

 

 За всякакви въпроси обръщайте се към нас info@qki.bg

0887512267

Направете едно добро. Помогнете.

Нека заедно да направим така, че сълзите в очите на една майка да бъдат от радост, а не от страх и притеснение за живота на малкото съкровище.

Очакваме Всички, които биха желали да помогнат да се включат! Благодарим от името на родителите и близките на детето. Бъдете по-добри, добрината е важна част от нашия живот.  Нека заедно да дадем Вяра на семейството на Вяра!

Благодарим Ви, че сте с нас и ни подкрепяте. Благодарим Ви, че заедно правим добро!

Информация за търговеца:


Организатор на кампанията:

Яки.бг.

Фирма представител „Критода Трейд” ЕООД
булстат 201671901
Гр. София, ул. Чепеларе 19

info@qki.bg

0887512267

Страницата на детенцето:

https://www.facebook.com/groups/2273922656228037

Кампанията се осъществява в пряко сътрудничество с администраторите на кампанията и със знанието и съгласието на  родителите на Вяра. Данните от набраната сума се обявява публично. Подробно извлечение за постъпилите суми се предоставя на администраторите. 

Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: