ЗОВ за помощ! Помогнете на Ради да пребори рака!Спешна кампания!

-100%
цена: 5,00лв. реална цена: 5,00лв.
24 купени ваучера
остават: -7960 Часа 19 Минути 17 Секунди

Малко след коледните празници на 2013-та година животът на малкия Радослав Дойчев от Бургас и на цялото му семейство се обръща с главата надолу. Вместо весели усмивки преди Нова година семейството научава страшната новина – детето им има злокачествен тумор на меките тъкани.За цялото семейство празниците приключват дотук. Започва жестока борбата за спасяването на един детски живот. След като става ясно, че Радо има рак, а шансовете за лечение в България са минимални (никакви), семейството заминат на лечение в Израел. Момченцето е прието в болница в Тел Авив. Там му е поставена жестоката диагноза алвеоларен рабдомиосарком , 3-та степен, или по-ясно казано агресивен тумор на меките тъкани. Тази диагноза е изключително рядка едва 5-6 деца на милион са болни от нея. За Радо приключват детските игри и започва тежко лечение – химиотерапия, лъчетерапия,които го приковават към леглото по цял ден повръща, краката му треперят...До него е майка му Румяна и баща му Мирослав ,които трудно издържат на кошмара да виждат всеки ден безпомощното си дете. Сили им дава единствено надеждата.Тази борба за живот и надежда продължава вече три мъчителни години за малкия Ради.За съжаление в Израел не успяха да помогнат на Ради да оздравее,въпреки интензивното лечение.Лошите новини не спират и до тук.Болестта прогресира и набира скорост след всяко лечение се завръща още по бързо.За малкия Ради това е вече трета метастаза 25 курса на химиотерапия два пъти лъчелечение и две операции на главата.Наложи се премахване на половината череп.Засегнат е мозъка на детето,тумора причини пареза на дясната половина на тялото.След три години на лечение детето се влошава.Четири болници в Турция отказват да го вземат,както и в Германия,Австрия и Франция също отказват.Единствено Испанската Университетска клиника в Навара в гр.Памплона се съгласява да помогне на детето.От средата на м.декември 2016г. детето е в болницата и е подложено отново на химиотерапия. През този период от декември до юли месец 2017г,детето преминава през нови 6 курса на химиотерапия,три операции на главата,както и остра инфекция на главата която е овладяна.Въпреки приложеното лечение и операции за съжаление през месец август тумора се завръща.Докторите предлагат отново химиотерапия с комбинация от нови биологични лекарства които са много скъпи.Лечението вече е започнало и Ради е преминал през първото вливане на биологичните лекарства. Сумата от 69000 евро е непосилна за семейството, което вече многократно е събрало с огромни заеми,с дарения от добри хора както и от фонда за лечение на деца,като последните два пъти фонда отказва да помогне.

Семейството на Радо моли всички, които могат да помогнат на момченцето им да живее да дарят средства на посочените банкови сметки. За да върнем усмивката на детето им. 

 Ние можем да помогнем, можем заедно. Яки. БГ застава зад тази кампания и Ви моли и Вие да го направите. Яки.БГ ще прехвърли 100 % от събраната сума по сметката на малкия Ради и ще направи допълнително дарение, Това е ФБ страницата, където ще намерите допълнителна информация https://www.facebook.com/sos.rado/?fref=ts


Можеш да закупиш ваучер или да направиш директно дарение. Натисни и преведи:

Описание Сума
Дарение за Ради BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Чрез този бутон можете да направите дарение чрез заплащане в брой на каса на Изипей, чрез профил на ЕPAY от микросметка или с карта. Вашето левче ще отиде по предназначение, 100 % всички такси и комисионни, които ни се отдържат ще бъдат за сметка на Яки.бг и това слънчево дете ще получи цялата дарена сума. Важно ако след бутона се прехвърлите към плащане на каса на Изипей може да Ви бъде събрана такса. За да платите на каса на Изипей и таксата да не бъде събрана заявете ваучер.

 

Можете да закупите ваучер чрез системата на EPAY като цялата събрана сума ще се преведе директно по сметката на малкия сладур, като ние ще добавим към нея. 

Можете да правите превод и директно по сметката на слънчицето.

Ето начините за директно дарение към Ради:

СМС с текст DMS RADO на номер 17 777.

 

PayPal: amitrans2@abv.bg

 

Дарителска сметка в България ПроКредитБанк IBAN: BG84PRCB92301050162301 BIC: PRCBBGSF   Титуляр: Радослав Мирославов Дойчев

 

Банкова сметка в Испания: CAJA RURAL DE NAVARRA IBAN: ES93 3008 0136 1935 0069 9214 FUENTE DEL HIERRO,PAMPLONA Титуляр: RUMYANA STOYANOVA DOYCHEVA Основание за превода: за лечението на Радослав Дойчев

 

Снимки: Фейсбук

Натрупаните суми по настоящата оферта след това се прехвърлят по дарителската сметка на Радослав Мирославов Дойчев, като се представя подробно извлечение за постъпилите дарения. Събраните такси и комисионни при извършването на плащанията се възстановяват от Яки.БГ за да може Радослав Мирославов Дойчев да получи пълната сума от Вашите дарения.

За настоящата оферта НЕ важи опцията плащане с наложен платеж. Можете да използвате бутона даден в офертата за лесен превод без регистрация в сайта, можете да заявите ваучер с плащане в Брой и да заплатите на каса на Изипей, можете да заявите плащане на банкомат с Bpay меню, или да платите чрез КИН в системата на EPAY, можете да използвате и плащане с карти. 

Всеки даритетел е важен. Всяко дарение има значение!

Яки.бг не отдържа и не задържа никаква част от Вашите дарение, ние дори възстановяваме взетите от институциите такси като комионни по плащанията и транзакциите. 100% от постъпилата сума ще бъде преведена на детето. 

Всички заедно ще успеем да спасим малкото ангелче!


Условия на офертата:


 

Офертата за набиране на средства е предназначена  за подпомагане  на малкия Ради

Кампанията ще продължи до 30.10.2017 г, като може да бъде удължена от организатора по всяко време.

Ако решите да направите различно от финансово дарение също можете да го направите, като промените сумата в бутона с по-голяма или закупите повече от един ваучер. Ако купавете повече ваучери натиснете бутона опресни.

100 % от дарените средства ще бъдат преведени с воля на дарение за подпомагане Ради.

Натрупаната сума от даренията ще бъде  публикувана както при нас така и на тяхната страница.

В края на кампанията пълен списък и разпечатка от постъпилите дарения ще бъде предоставена на администраторите и родителите на Ради.

Можете да дарите произволна сума над 5 лв определена от Вас. Няма ограничение за максималната дарена сума тя зависи от Вашето желание! Маркирахме сума 5 лв за да можем по-бързо да съберем паричките. Ако искате да преведете повече пари въведете по голяма сума и натиснете бутона Дари на Ради. Ако искате да закупите ваучери и искате те да бъдат за по-голяма сума изберете нужния брой ваучери и натиснете бутона "Опресни"

Яки.бг преговаря с финансовите институции, които събират плащания за нас също да дарят суми по кампанията.

 

Яки.бг няма да задържи никакъв процент от събраните суми за себе си, напровтив ще направи свое лично дарение.

След заплащане потвърдение ще получите в профила си.

Дарените суми НЕ могат да бъдат отменяни. Сумите не се връщат и възстановяват. 

Всички натрупани дарения ще бъдат публикувани в бюлетина ни във фейсбук страницата на Яки.бг, както и на страницата 

https://www.facebook.com/sos.rado/?fref=ts

 За всякакви въпроси обръщайте се към нас info@qki.bg

0887512267

Направете едно добро. Помогнете.

Нека заедно да направим така, че сълзите в очите на една майка да бъдат от радост, а не от страх и притеснение за живота на малкото съкровище.

Очакваме Всички, които биха желали да помогнат да се включат! Благодарим от името на родителите и близките на детето. Бъдете по-добри, добрината е важна част от нашия живот. 

Благодарим Ви, че сте с нас и ни подкрепяте. Благодарим Ви, че заедно правим добро!

Информация за търговеца:


Организатор на кампанията:

Яки.бг.

Фирма представител „Критода Трейд” ЕООД
булстат 201671901
Гр. София, ул. Чепеларе 19

info@qki.bg

0887512267

Страницата на детенцето:

https://www.facebook.com/sos.rado/?fref=ts

Кампанията се осъществява в пряко сътрудничество с администраторите на кампанията и със знанието и съгласието на  родителите на Ради. Данните от набраната сума се обявява публично. Подробно извлечение за постъпилите суми се предоставя на администраторите. 

Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: