ЗОВ ЗА ПОМОЩ!ДА ПОМОГНЕМ НА КРИСКО ДА ПРЕБОРИ РАКА. ПОДАЙ РЪКА НА КРИСКО!

-100%
цена: 5,00лв. реална цена: 5,00лв.
86 купени ваучера
остават: -21281 Часа 39 Минути 27 Секунди

Страшна трагедия е в един ужасен ден, докато се молиш да няма нищо страшно да разбереш най-страшната новина. Да разбереш, че малкото ти съкровище страда от най-коварната болест. Ние можем да помогнем, можем заедно. Яки. БГ ще прехвърли 100 % от събраната сума по сметката на малкия Криско и ще направи допълнително дарение, Това е ФБ страницата, където ще намерите допълнителна информация https://www.facebook.com/groups/1726783387622826/?pnref=story.unseen-section

Можеш да закупиш ваучер или да направиш директно дарение. Натисни и преведи:

Описание Сума
Дарение за Криско BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Чрез този бутон можете да направите дарение чрез заплащане в брой на каса на Изипей, чрез профил на ЕPAY от микросметка или с карта. Вашето левче ще отиде по предназначение, 100 % всички такси и комисионни, които ни се отдържат ще бъдат за сметка на Яки.бг и това слънчево дете ще получи цялата дарена сума. Важно ако след бутона се прехвърлите към плащане на каса на Изипей може да Ви бъде събрана такса. За да платите на каса на Изипей и таксата да не бъде събрана заявете ваучер.

Малкият герой е болен от януари. Още тогава неговата майка Джулия забелязва , че детето има малък израстък - колкото бобово зърно, на небцето.

Ето какво ни пишат приятели на семейството:

„Препращаха ги от лекар на лекар, правиха скенер на главата, ЯМР. И така до април, когато докторите решиха, че трябва да се оперира този израстък. След операцията се оказа, че тумурът е злокачествен. Лекарите поставиха на момченцето диагноза Сарком на Юинг.

На 25 май Криско бе приет за първа химиотерапия в ИСУЛ. Проблемът бе, че отново бе с въпросния израстък, уголемен в пъти. Не е било нужно да се чака, а веднага е трябвало да се започне химиотерапия.

След химиотерапията беше направеен ПЕТ скенер, който показа, че туморът най-сетне се е свил. Последва втора химиотерапия, която премина също успешно.

Към днешна дата Криско е в ИСУЛ и се чувства добре. Това не е никак успокояващо за този вид заболяване, но поне е радващо,че след химиотерапията имаме глътка въздух и добри новини.

Всички чакаме проформа за лечение от няколко болници, подали сме запитванията, но това изисква време. Време, което е относително понятие, когато се касае за този Сарком. Не знаем с какво време разполагаме, не знаем дали изобщо разполагаме с време, не знаем и за каква сума ще е проформата... Но знаем, че парите няма да са никак малко и семейството не може да се справи само. Самият Криско ви моли – помогнете!

Вижте го как спи... Спи като ангелче. Малкото слънчице не разбира нито какво се случва , нито защо, нито какво го очаква… И по-добре! Но ние знаем колко ще му е трудно и колко много изпитания още го чакат занапред.

Нали заедно с Вас ще преминем този труден за семейството му път? Нали заедно ще помогнем той да се върне здрав у дома? Та той е батко! А всяко дете иска да има братче или сестричка... Нали сестричката му трябва да си има своя батко, своя здрав батко?

Нека подадем ръка, всеки по зрънце надежда и обич и да подарим здраве за Криско!

Нека не оставяме този малък-голям батко сам в битката.

Молим ви, помогнете!

Можете да закупите ваучер чрез системата на EPAY като цялата събрана сума ще се преведе директно по сметката на малкия сладур, като ние ще добавим към нея. 

Можете да правите превод и директно по сметката на слънчицето.

Ето и дарителската сметка на малкия Криско:

Това е Благотворителния базар в полза на Криско ,моля помогнете :
https://www.facebook.com/groups/1726783387622826/?fref=nf
Дарителска сметка:
IBAN - BG78UBBS80021059465640 в лева.
BIC - UBBS BGSF
Титуляр: Кристиян Георгиев Красимиров.
Kristiyan Georgiev Krasimirov
Банка : ОББ (Обединена българска банка)
* Превод чрез PayPal: krisko_krisko_lom@abv.bg

 

Снимки: Фейсбук

Натрупаните суми по настоящата оферта след това се прехвърлят по дарителската сметка на Кристиян Георгиев Красимиров, като се представя подробно извлечение за постъпилите дарения. Събраните такси и комисионни при извършването на плащанията се възстановяват от Яки.БГ за да може Кристиян Георгиев Красимиров да получи пълната сума от Вашите дарения.

За настоящата оферта НЕ важи опцията плащане с наложен платеж. Можете да използвате бутона даден в офертата за лесен превод без регистрация в сайта, можете да заявите ваучер с плащане в Брой и да заплатите на каса на Изипей, можете да заявите плащане на банкомат с Bpay меню, или да платите чрез КИН в системата на EPAY, можете да използвате и плащане с карти. 

Всеки даритетел е важен. Всяко дарение има значение!

Всички заедно ще успеем да спасим малкото ангелче!


Условия на офертата:


 

Офертата за набиране на средства е предназначена  за подпомагане  на малкия Криско

Кампанията ще продължи до 20.08.2017 г, като може да бъде удължена от организатора по всяко време.

Ако решите да направите различно от финансово дарение също можете да го направите.

100 % от дарените средства ще бъдат преведени с воля на дарение за подпомагане Криско.

Натрупаната сума от даренията ще бъде  публикувана както при нас така и на тяхната страница.

В края на кампанията пълен списък и разпечатка от постъпилите дарения ще бъде предоставена на администраторите и родителите на Криско.

Можете да дарите произволна сума над 5 лв определена от Вас. Няма ограничение за максималната дарена сума тя зависи от Вашето желание! Маркирахме сума 5 лв за да можем по-бързо да съберем паричките.

Яки.бг преговаря с финансовите институции, които събират плащания за нас също да дарят суми по кампанията.

 

Яки.бг няма да задържи никакъв процент от събраните суми за себе си, напровтив ще направи свое лично дарение.

След заплащане потвърдение ще получите в профила си.

Дарените суми не могат да бъдат отменяни.

Всички натрупани дарения ще бъдат публикувани в ежедневния ни бюлетин във фейсбук страницата ни, както и на страницата 

https://www.facebook.com/groups/1726783387622826/За всякакви въпроси обръщайте се към нас info@qki.bg

0887512267

Направете едно добро. Помогнете.

Нека заедно да направим така, че сълзите в очите на една майка да бъдат от радост, а не от страх и притеснение за живота на малкото съкровище.

Очакваме Всички, които биха желали да помогнат да се включат! Благодарим от името на родителите и близките на детето. Бъдете по-добри, добрината е важна част от нашия живот. 

Благодарим Ви, че сте с нас и ни подкрепяте. Благодарим Ви, че заедно правим добро!

Информация за търговеца:


Организарот на кампанията:

Яки.бг.

Фирма представител „Критода Трейд” ЕООД
булстат 201671901
Гр. София, ул. Чепеларе 19

info@qki.bg

0887512267

Страницата на детенцето:

https://www.facebook.com/groups/1726783387622826/

Кампанията се осъществява в пряко сътрудничество с администраторите на кампанията и със знанието и съгласието на  родителите на Криско. Данните от набраната сума се обявява публично. Подробно извлечение за постъпилите суми се предоставя на администраторите. 

Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: