Томбола на сервиз Крит и Яки.бг.

-100%
цена: 0,00лв. реална цена: 200,00лв.
56 купени ваучера
остават: -27194 Часа 58 Минути 32 Секунди

Спечелете безплатна услуга в сервиз Крит.  

Заявете безплатен ваучер на стойност 0 лв. НЕ ПЛАЩАЙТЕ НИЩО! Харесайте нашата страница и страницата на сервиз Крит във facebook и вече участвате!

ВАЖНО: В томболата участват само настоящи и нови фенове на страницата на сервиз Крит и Яки.бг. Ако не е изпълнено условието няма да бъдете включени в томболата!

 

 

 

Харесай страницата ни и участвай в томбола за безплатни услуги при нас. На 14.09.2015 трима от феновете на нашата страни...

Posted by Сервиз Крит on 7 юни 2015 г.

 

Искате подарък? Ами вземети си го!


Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! С натискане на бутон "купи" заявявате ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг.

 

Единственото изискване за участие е да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук (бутона горе в дясно на сайта до панела за вход) и страницата на сервиз Крит и вече участвате!

МОЛЯ, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ НИКАКВИ СУМИ ПО ТАЗИ ОФЕРТА. ТОВА СЪЗДАВА ЕДИНСТВЕНО НЕУДОБСТВО ЗА ОПЕРАТОРИТЕ ПОРАДИ НЕОБХОДИМОСТТА ТЕ ДА ВИ БЪДАТ ВРЪЩАНИ И АВТОМАТИЧНО ВИ ДИСКВАЛИФИЦИРА.

 ТОВА НЕ Е ПРОДУКТ, КОЙТО ПОДЛЕЖИ НА ЗАКУПУВАНЕ!!!!!!

Настоящата игра изисква единствено заявяване на ваучер на стойност 0лв и харесване на фен страници във Facebook   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

 

Всички награди на сайта се теглят от автоматизирана система.

 

 

Какво трябва да направите? Както обикновенно изключително просто нещо! Заявете желанието си чрез покупка на безплатен ваучер. Харесайте страницата ни във фейсбук, харесайте страницата на Сервиз Крит и вече участвате. Моля, не заявявайте повече от един ваучер. С един се регистрирате в играта. Разбира се трябва да ни харесате и в Facebook.

 

Услугите на сервиз Крит се предлагат само на територията на гр. София. Ако спечелите награда тя може да се получи само и единствено в гр. София на адреса на сервиза

Наградите ще бъдат изтеглени на 14 Септември 2015 г, когато е рождения ден на сервиза. Всички спечелили ще бъдат уведомени със съобщение по имейла. Моля, следете имейла си защото в рамките на 5 работни дни трябва да отговорите на изпратеното Ви съобщение за да потвърдите, че имейла, който е изтеглен е реално съществуващ.

Наградата се тегли от автоматизирана система на Qki.bg на абсолютно случаен принцип и затова е необходимо потвърждаване. 

Настоящата оферта не е заявка за покупка, а единствено заявка за участие в нашата томбола.

Наградата не подлежи на замяна с друга или с левовата й равностойност и не може да бъде отстъпвана.

Eто и нашите печеливши:

 

Време е да обявим наградите от Нашата томбола и нашите печеливши:

Ксенон система+монтаж печели Milan Antov

Парктроник с четири датчика + монтаж печели Ivan Ivanov

Полиране на фарове 2 бр печели Viktoria Prangova

Диагностика на автоклиматик печели Metodi Mavrov

Диагностика на автоклиматик печели Nikoleta Stoyanova.

Иметаната са иметана с които фигурират във Фейсбукс страницата ни участниците.

Честито на всички печеливши. Моля, да се свържете с нас за потвърждаване на валидността на Вашия профил и за получаване на ваучера за наградата. Пожелаваме Ви много късмет и щастие.


Сервиз Крит се грижи за Вашия автомобил! При нас можете да получите монтаж на парктроник, монтаж на ксенон система, монтаж на LED светлини, лупи, ANGEL EYE, полиране на фарове, цялостно полиране на автомобил, смяна на накладки, смяна на масло, дозареждане на автоклиматик и други

Пожелаваме Ви щастливо лято.

Успех на всички!

Условия на офертата:


Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! С заявяване на ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг. 

 

Единственото изискване за участие е да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук  и страницата във фейсбук на сервиза и вече участвате!

Наградате ще бъде дадена само на трима  участника изтеглени чрез автоматизирана система. 

Настоящата игра изисква единствено заявяването на ваучер на стойност 0лв   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

 

Всички награди на сайта се теглят от автоматизирана система.

Този ваучер НЕ подлежи на плащане!! Моля, при начин на плащане изберете банков превод. Моля, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПАРИ И НЕ ПЛАЩАЙТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ТАЗИ ОФЕРТА!Нямате ангажимент да превеждате пари по настоящата оферта!

В играта имат право участват само лица над 14 години. За лица под 18 г наградата се получава от законен представител.

Критода Трейд ЕООД е регистриран потребител на лични данни и в тази връзка извършва всичко необходимо за коректното съхранение на доброволно предоставените от Вас лични данни!


С заявяване на ваучер за 0 лв и съгласието си да участвате в играта Вие декларирате съгласие, че Яки.бг има право да обработва Вашите данни  и ако Вие спечелите наградата да обяви Вашето име.

НАГРАДАТА НЕ СЕ ЗАМЕНЯ С ЛЕВОВАТА Й РАВНОСТОЙНОСТ.

В играта нямат право да вземат участие служители на сайта, както и членовете на тяхното семейство.

Достатъчно е да се регистрирате само веднъж. Администраторите имат право да дисквалифицира всеки регистрираш покупки тип "Спам" - много покупки с 1 или повече бройки! Моля, не го правете!

В играта участват само потребители харесали Facebook страниците на Яки.бг и сервиз Крит, всички останали ще бъдат дисквалифицирани съгласно условията на играта.


Информация за търговеца:


Яки.бг

Най- якия сайт за колективно пазаруване, за Вас най-яките потребители!

web: www.qki.bg

email: info@qki.bg

skype: qki.bg


Сервиз Крит

София, Чепеларе 19

0882345201

https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7-%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%82/1553633378246151?sk=info&tab=overview


Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: