Магнитен пръстен за отслабване на взривяваща цена само 5,99 лв вместо 15 лв. Или два броя пръстени само 10,99 лв вместо 30 лв

-66%
цена: 5,99лв. реална цена: 15,00лв.
12 купени ваучера
остават: -62420 Часа 27 Минути 48 Секунди

Един магнитен пръстен 5,99 лв вместо 15 лв

1 бр пръстен
Цена: 5.99 лв Отстъпка: 63 % Спестявате: 9.01 лв
Купи

Два пръстена за 10,99 лв вместо 30 лв

2 бр пръстени
Цена: 10.99 лв Отстъпка: 67 % Спестявате: 19.01 лв
Купи

Време ли е борбата с отслабването да бъде успешна за Вас! Вземете едно изключително специално предложение - един магнитен пръстен на взривяваща цена само 5,99 лв или два само 10,99 лв и започнете да отслабвате просто ей така. Магнитният пръстен за отслабване въздейства с магнитно поле върху акупунктурната точка “ИнБай”- намираща се в основата на палеца . Оказва благоприятно влияние при затлъстяване. Действието на тези пръстени се основава на вградения във всеки един от тях магнит (1100 по Гаус), стимулиращ акупунктурните точки намиращи се в основата на палеца на крака. Тези области които обикновено не се използват при ходене, биват масажирани и стимулирани чрез магнитните импулси, като по този начин спомагат за ускоряването на метаболизма, стягненето на отпуснатите мускули по бедрата, корема и ръцете, намалянето на мазнините и ускоряването на метаболизма. 
Съвременна технология с високо качество. - Подпомага преобразуването на телесните мазнини в мускули и енергия. - Подобряване на кръвообръщението на тялото. - Удобен за носене и практически невидим. - Лесен за почистване и многократно ползваем. 
НАЧИН НА УПОТРЕБА: - Поставете пръстена на основата на палеца на крака с издадената част на магнита в посока навътре. Уверете се, че магнитът е разположен под пръста и в средата. - Спокойно може да извършвате ежедневните си задължения, докато пръстените работят за вашето здраве. 

За по-добър ефект се препоръчва закупуването на два пръстена за двата палеца.

Условия на офертата:


Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Офертата е валидна от момента на нейното закупуване до 30.12.2012

Ваучерът включва един или два магнитни пръстена за отслабване според Вашия избор

Доставката не е включена в цената и се извършва в рамките на 7 работни дни с куриерска фирма Еконт. Настоящия ваучер Ви дава право и на 20 % отстъпка от куриерската услуга.

Продукта е със задължително задаване на адрес на доставка в полето коментар.

Настоящата оферта може да се закупи на обявената цена в периода на промоцията единствено и само от сайта www.Qki.bg


Информация за търговеца:


За теб и Мен

zatebimen@abv.bg

0879470107

0882345201

skype zatebimen2

 

Критода Трейд ЕООД

 

София, Гюешево 83


Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: