Много награди от Яки! Спечели Навигация, Таблет, Почивка, STEAM MOP и много други награди! Безплатен ваучер за участие в играта!

-100%
цена: 0,00лв. реална цена: 1.000,00лв.
3460 купени ваучера
остават: -62056 Часа 9 Минути 34 Секунди


Спечали адски много яки награди от поредната томбола на Qki.bg и партньори. Заявете безплатен ваучер на стойност 0 лв. Изберете плащане по Банков път!НЕ ПЛАЩАЙТЕ НИЩО! Харесайте нашата страница във facebook и вече участвате!


 

 

Искате подарък? Ами вземети си го!


Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! С натискане на бутон "купи" заявявате ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг.

 

Единственото изискване за участие е да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук (бутона горе в дясно на сайта до панела за вход) и вече участвате!

МОЛЯ, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ НИКАКВИ СУМИ ПО ТАЗИ ОФЕРТА. ТОВА СЪЗДАВА ЕДИНСТВЕНО НЕУДОБСТВО ЗА ОПЕРАТОРИТЕ ПОРАДИ НЕОБХОДИМОСТТА ТЕ ДА ВИ БЪДАТ ВРЪЩАНИ И АВТОМАТИЧНО ВИ ДИСКВАЛИФИЦИРА.

 ТОВА НЕ Е ПРОДУКТ, КОЙТО ПОДЛЕЖИ НА ЗАКУПУВАНЕ!!!!!!

Настоящата игра изисква единствено заявяване на ваучер на стойност 0лв   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

 

Всички награди на сайта се теглят от автоматизирана система.

 

 

Какво трябва да направите? Както обикновенно изключително просто нещо! Заявете желанието си чрез покупка на безплатен ваучер. Харесайте страницата ни във фейсбук и вече участвате. Моля, не заявявайте повече от един ваучер. С един се регистрирате в играта. Разбира се трябва да ни харесате и в Facebook.

 

Наградите са много за цялата страна! Вие участвате, ние теглим късметлиите. 

Наградите ще бъдат изтеглени на 28 Декември 2012 г. Всички спечелили ще бъдат уведомени със съобщение по имейла. Моля, следете имейла си защото в рамките на 5 работни дни трябва да отговорите на изпратеното Ви съобщение за да потвърдите, че имейла, който е изтеглен е реално съществуващ.

Наградата се тегли от автоматизирана система на Qki.bg на абсолютно случаен принцип и затова е необходимо потвърждаване. 

Настоящата оферта не е заявка за покупка а единствено заявка за участие в нашата томбола.

Наградата не подлежи на замяна с друга или с левовата й равностойност.

Ето и резултатите от поредната томбола на Яки.бг и приятели

viktoriatoteva@......  5“ навигация с карти на България и Европа

ivona_chocheva@...... 7“ таблет с много функции

kramka_83@......   STEAM MOP Х5

mishia_di@...... Почивка за двама в Банско

vanina_ves@...... Мишка във формата на спортна количка

stoevi_ms@......  Смяна на 2 бр гуми от Вал 62

bybyleci@......   Маникюр от салон Зефир

krasimisa@......  Приспособление за изправяне на стойката

aleks_stamenova@...... Топка за пране

mucka26@......  Мини мр3 плеър

kostadin.aldev@......  Въртяща се Лампа Star Master

ruseva.svetla@...... Стягащо бельо Slim&Lift

snowhyte@...... Сутиен Ahh Bra

molly@......   Ваучер за покупка от Яки.бг

katelieva80@......  Ваучер за покупка от Яки.бг

robev_@......  Ваучер за покупка от Яки.бг

lili_s@......  Ваучер за покупка от Яки.бг

j_stefanov75@...... Ваучер за покупка от Яки.бг

Честито на всички късметлий. Ще получите имейл на който в рамките на 5 работни дни трябва да отговорите за да потвърдите, че имейла е валиден. Наградата не подлежи на замяна с левова равностойност или с друга награда. Пожелаваме Ви весело и щастливо посрещана на Новата 2013 Година и дано тя е изпълнена с много положителни емоции и щастливи мигове за Всички.

Условия на офертата:


Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! С заявяване на ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг. 

 

Единственото изискване за участие е да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук  (бутона горе в дясно на сайта до панела за вход) и вече участвате!

Наградате ще бъде дадена само на един участник изтеглена чрез автоматизирана система. 

Настоящата игра изисква единствено заявяването на ваучер на стойност 0лв   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

 

Всички награди на сайта се теглят от автоматизирана система.

Този ваучер НЕ подлежи на плащане!! Моля, при начин на плащане изберете банков превод. Моля, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПАРИ И НЕ ПЛАЩАЙТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ТАЗИ ОФЕРТА!Нямате ангажимент да превеждате пари по настоящата оферта!

В играта имат право участват само лица над 14 години. За лица под 18 г наградата се получава от законен представител.

Критода Трейд ЕООД е регистриран потребител на лични данни и в тази връзка извършва всичко необходимо за коректното съхранение на доброволно предоставените от Вас лични данни!


С заявяване на ваучер за 0 лв и съгласието си да участвате в играта Вие декларирате съгласие, че Яки.бг има право да обработва Вашите данни  и ако Вие спечелите наградата да обяви Вашето име.

НАГРАДАТА НЕ СЕ ЗАМЕНЯ С ЛЕВОВАТА Й РАВНОСТОЙНОСТ.

В играта нямат право да вземат участие служители на сайта, както и членовете на тяхното семейство.

Достатъчно е да се регистрирате само веднъж. Администраторите имат право да дисквалифицира всеки регистрираш покупки тип "Спам" - много покупки с 1 или повече бройки! Моля, не го правете!

Информация за търговеца:


Яки.бг

Най- якия сайт за колективно пазаруване, за Вас най-яките потребители!

web: www.qki.bg

email: info@qki.bg

тел: 0888 350 207

skype: qki.bg


Коментари:Влезте в профила си, за да добавите коментар

Сайта е в процес на разработка.

Яки.БГ е ексклузивен портал за твоя начин на живот в България. Чрез него имаш достъп до най - добрите оферти в твоя град. Спа центрове, хотели, ресторанти, почивки и много други...

Запиши се със своя e-mail и избери града който ние периодично ще ти изпращаме информация за най-новите оферти!

  • Избери град: